HC Payroll & Advice B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HC Payroll & Advice B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals HC Payroll & Advice B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als HC Payroll & Advice B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als HC Payroll & Advice B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over HC Payroll & Advice B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf HC Payroll & Advice B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Ede. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, HC Payroll & Advice B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69412162. Op deze site kan je ook zien wat HC Payroll & Advice B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.