HBF Europe is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. HBF Europe kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals HBF Europe neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partij als HBF Europe inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als HBF Europe een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over HBF Europe

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf HBF Europe. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. HBF Europe is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69913544. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat HBF Europe ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.