HB Opleiding & Payroll Service BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. HB Opleiding & Payroll Service BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over HB Opleiding & Payroll Service BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf HB Opleiding & Payroll Service BV. Zo is deze organisatie gelegen in Ter Apel. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, HB Opleiding & Payroll Service BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 57473102. Op deze webpagina kan je ook inzien wat HB Opleiding & Payroll Service BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals HB Opleiding & Payroll Service BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een bedrijf als HB Opleiding & Payroll Service BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als HB Opleiding & Payroll Service BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.