Havenwerk BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Havenwerk BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Havenwerk BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als Havenwerk BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Havenwerk BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Havenwerk BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Havenwerk BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Havenwerk BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 22032745. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Havenwerk BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.