Happy Italy Employee Management BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Happy Italy Employee Management BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Happy Italy Employee Management BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Happy Italy Employee Management BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Happy Italy Employee Management BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Dordrecht. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Happy Italy Employee Management BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 63039222. Op deze webpagina kan je ook zien wat Happy Italy Employee Management BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Happy Italy Employee Management BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Happy Italy Employee Management BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.