H. van der Tuin Consultancy BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. H. van der Tuin Consultancy BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over H. van der Tuin Consultancy BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf H. van der Tuin Consultancy BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Joure. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, H. van der Tuin Consultancy BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 1109547. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat H. van der Tuin Consultancy BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met H. van der Tuin Consultancy BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als H. van der Tuin Consultancy BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als H. van der Tuin Consultancy BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.