Gyaan Consulting BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Gyaan Consulting BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Gyaan Consulting BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer info over Gyaan Consulting BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Gyaan Consulting BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Gyaan Consulting BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67822207. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Gyaan Consulting BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Gyaan Consulting BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als Gyaan Consulting BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.