GWET Detachering BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. GWET Detachering BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over GWET Detachering BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf GWET Detachering BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Giesbeek. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, GWET Detachering BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62134620. Op deze website kan je ook inzien wat GWET Detachering BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals GWET Detachering BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partner als GWET Detachering BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als GWET Detachering BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.