Guumax BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Guumax BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Guumax BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Guumax BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Guumax BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Papendrecht. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Guumax BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67242790. Op deze pagina kan je ook zien wat Guumax BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Guumax BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Guumax BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.