Guidework is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Guidework kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Guidework

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Guidework. Zo is deze organisatie gelegen in Borger. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Guidework is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 1140841. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Guidework ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Guidework neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Guidework wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Guidework een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.