GT Personeelspartner B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. GT Personeelspartner B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als GT Personeelspartner B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over GT Personeelspartner B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf GT Personeelspartner B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Cuijk. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, GT Personeelspartner B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68406975. Op deze website kan je ook inzien wat GT Personeelspartner B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met GT Personeelspartner B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als GT Personeelspartner B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.