Grenswerk Backoffice Services is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Grenswerk Backoffice Services kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Grenswerk Backoffice Services een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Grenswerk Backoffice Services

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Grenswerk Backoffice Services. Zo is dit bedrijf gelegen in Kerkrade. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Grenswerk Backoffice Services is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69087628. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Grenswerk Backoffice Services ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Grenswerk Backoffice Services neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Grenswerk Backoffice Services wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.