Green Foxy BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Green Foxy BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als Green Foxy BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Green Foxy BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Green Foxy BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Grootschermer. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Green Foxy BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66432006. Op deze pagina kan je ook inzien wat Green Foxy BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Green Foxy BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partner als Green Foxy BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.