GOT- Global Outsourcing Team BV is een payroll organisatie die jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. GOT- Global Outsourcing Team BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met GOT- Global Outsourcing Team BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als GOT- Global Outsourcing Team BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als GOT- Global Outsourcing Team BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over GOT- Global Outsourcing Team BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf GOT- Global Outsourcing Team BV. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. GOT- Global Outsourcing Team BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58183973. Op deze website kan je ook lezen wat GOT- Global Outsourcing Team BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.