GO! Uitzendbureau BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. GO! Uitzendbureau BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als GO! Uitzendbureau BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over GO! Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf GO! Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, GO! Uitzendbureau BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67746748. Op deze website kan je ook tot je nemen wat GO! Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals GO! Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als GO! Uitzendbureau BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.