GKI Payroll B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. GKI Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over GKI Payroll B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf GKI Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Didam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. GKI Payroll B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66588502. Op deze pagina kan je ook inzien wat GKI Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals GKI Payroll B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een bedrijf als GKI Payroll B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als GKI Payroll B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.