Gensoft B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Gensoft B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als Gensoft B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Gensoft B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Gensoft B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Leiden. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Gensoft B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 39072478. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Gensoft B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Gensoft B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Gensoft B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.