Generation Payroll B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Generation Payroll B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Generation Payroll B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Generation Payroll B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Generation Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Zwolle. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Generation Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60570547. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Generation Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Generation Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Generation Payroll B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.