Generation Jeugd en Zorg is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Generation Jeugd en Zorg kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Generation Jeugd en Zorg

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Generation Jeugd en Zorg. Zo is deze organisatie gevestigd in Zwolle. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Generation Jeugd en Zorg is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 51350491. Op deze site kan je ook inzien wat Generation Jeugd en Zorg ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Generation Jeugd en Zorg neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Generation Jeugd en Zorg wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Generation Jeugd en Zorg een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.