GEA Interimmanagement BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. GEA Interimmanagement BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met GEA Interimmanagement BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als GEA Interimmanagement BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als GEA Interimmanagement BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over GEA Interimmanagement BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf GEA Interimmanagement BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Hilversum. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, GEA Interimmanagement BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 32155877. Op deze webpagina kan je ook lezen wat GEA Interimmanagement BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.