Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer. Zo is deze organisatie gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 56523572. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Gastvrij Horeca Uitzendbureau Beheer een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.