Gartz Management Consultancy BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Gartz Management Consultancy BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Gartz Management Consultancy BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Gartz Management Consultancy BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Gartz Management Consultancy BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in De Meern. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Gartz Management Consultancy BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65505174. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Gartz Management Consultancy BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Gartz Management Consultancy BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Gartz Management Consultancy BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.