Future Focus Uitzendbureau BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Future Focus Uitzendbureau BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Future Focus Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Future Focus Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Future Focus Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56625170. Op deze site kan je ook lezen wat Future Focus Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Future Focus Uitzendbureau BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een bedrijf als Future Focus Uitzendbureau BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als Future Focus Uitzendbureau BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.