Full Force Digital BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Full Force Digital BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Full Force Digital BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Full Force Digital BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Full Force Digital BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Ede. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Full Force Digital BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65470761. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Full Force Digital BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Full Force Digital BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Full Force Digital BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.