Forza Personeelsdiensten B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Forza Personeelsdiensten B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Forza Personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Forza Personeelsdiensten B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Forza Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer informatie over Forza Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Forza Personeelsdiensten B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Emmen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Forza Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 1182727. Op deze site kan je ook inzien wat Forza Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.