Fortium Services B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Fortium Services B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Fortium Services B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Fortium Services B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Fortium Services B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Fortium Services B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Fortium Services B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Almelo. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Fortium Services B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62874845. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Fortium Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.