Fortium HRM Detacheringen B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Fortium HRM Detacheringen B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Fortium HRM Detacheringen B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Fortium HRM Detacheringen B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Fortium HRM Detacheringen B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Almelo. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Fortium HRM Detacheringen B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 63413361. Op deze pagina kan je ook inzien wat Fortium HRM Detacheringen B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Fortium HRM Detacheringen B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een onderneming als Fortium HRM Detacheringen B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.