Fork and Grate Payroll Services BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Fork and Grate Payroll Services BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Fork and Grate Payroll Services BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Fork and Grate Payroll Services BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Fork and Grate Payroll Services BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66853826. Op deze webpagina kan je ook zien wat Fork and Grate Payroll Services BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Fork and Grate Payroll Services BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Fork and Grate Payroll Services BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Fork and Grate Payroll Services BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.