Food Flexpert BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Food Flexpert BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Food Flexpert BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als Food Flexpert BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Food Flexpert BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Food Flexpert BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Food Flexpert BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Nuenen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Food Flexpert BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67498205. Op deze pagina kan je ook lezen wat Food Flexpert BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.