Focus Personeelsdiensten is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Focus Personeelsdiensten kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Focus Personeelsdiensten neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Focus Personeelsdiensten wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Focus Personeelsdiensten een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Focus Personeelsdiensten

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Focus Personeelsdiensten. Zo is deze organisatie gelegen in Haaksbergen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Focus Personeelsdiensten is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67983510. Op deze site kan je ook lezen wat Focus Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.