Flint Services B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Flint Services B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Flint Services B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flint Services B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Deventer. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Flint Services B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 9203501. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Flint Services B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Flint Services B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partij als Flint Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Flint Services B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.