Flint Contracting BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flint Contracting BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Flint Contracting BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Flint Contracting BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Flint Contracting BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Deventer. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Flint Contracting BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58331344. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Flint Contracting BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Flint Contracting BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Flint Contracting BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.