FlexxFlow Intermediairs is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. FlexxFlow Intermediairs kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over FlexxFlow Intermediairs

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf FlexxFlow Intermediairs. Zo is dit bedrijf gevestigd in Lelystad. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. FlexxFlow Intermediairs is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68519109. Op deze site kan je ook tot je nemen wat FlexxFlow Intermediairs ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met FlexxFlow Intermediairs neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als FlexxFlow Intermediairs inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als FlexxFlow Intermediairs een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.