Flexx Personeelsdiensten is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flexx Personeelsdiensten kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Flexx Personeelsdiensten een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Flexx Personeelsdiensten

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Flexx Personeelsdiensten. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Flexx Personeelsdiensten is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66406242. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Flexx Personeelsdiensten ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Flexx Personeelsdiensten neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Flexx Personeelsdiensten wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.