FlexWork Payrolling B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FlexWork Payrolling B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over FlexWork Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf FlexWork Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in 'S-Heerenberg. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. FlexWork Payrolling B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69639671. Op deze website kan je ook lezen wat FlexWork Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals FlexWork Payrolling B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als FlexWork Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als FlexWork Payrolling B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.