FlexVisie BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. FlexVisie BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als FlexVisie BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over FlexVisie BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf FlexVisie BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Enschede. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. FlexVisie BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56307497. Op deze site kan je ook zien wat FlexVisie BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals FlexVisie BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een bedrijf als FlexVisie BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.