Flexurity BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexurity BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Flexurity BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Flexurity BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flexurity BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Heerenveen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Flexurity BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 32118424. Op deze pagina kan je ook zien wat Flexurity BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Flexurity BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Flexurity BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.