Flexsave Bouw BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexsave Bouw BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Flexsave Bouw BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Flexsave Bouw BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Flexsave Bouw BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Flexsave Bouw BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flexsave Bouw BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Flexsave Bouw BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 62721933. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Flexsave Bouw BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen regio.