Flexpol BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexpol BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Flexpol BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Flexpol BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flexpol BV. Zo is deze organisatie gelegen in Eindhoven. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Flexpol BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64284964. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Flexpol BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Flexpol BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Flexpol BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.