Flexpedia OT BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flexpedia OT BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Flexpedia OT BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partner als Flexpedia OT BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Flexpedia OT BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer weten over Flexpedia OT BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Flexpedia OT BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Haarlem. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Flexpedia OT BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70014574. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Flexpedia OT BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.