Flexpedia Operations BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Flexpedia Operations BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Flexpedia Operations BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Flexpedia Operations BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Haarlem. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Flexpedia Operations BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70014744. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Flexpedia Operations BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Flexpedia Operations BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partij als Flexpedia Operations BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Flexpedia Operations BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.