Flexpedia Intermediair BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexpedia Intermediair BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over Flexpedia Intermediair BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Flexpedia Intermediair BV. Zo is deze organisatie gelegen in Haarlem. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Flexpedia Intermediair BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70014728. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Flexpedia Intermediair BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Flexpedia Intermediair BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als Flexpedia Intermediair BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Flexpedia Intermediair BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.