Flexpedia BT BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flexpedia BT BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Flexpedia BT BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Flexpedia BT BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Flexpedia BT BV. Zo is deze organisatie gelegen in Haarlem. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Flexpedia BT BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70014655. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Flexpedia BT BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Flexpedia BT BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als Flexpedia BT BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.