FlexmenTech XS is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FlexmenTech XS kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met FlexmenTech XS neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als FlexmenTech XS is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als FlexmenTech XS een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra informatie over FlexmenTech XS

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf FlexmenTech XS. Zo is deze onderneming gevestigd in Enschede. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. FlexmenTech XS is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 24391922. Op deze pagina kan je ook lezen wat FlexmenTech XS ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.