Flexmen XS is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexmen XS kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Flexmen XS een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Flexmen XS

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Flexmen XS. Zo is dit bedrijf gelegen in Vaassen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Flexmen XS is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 24391922. Op deze pagina kan je ook lezen wat Flexmen XS ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Flexmen XS neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Flexmen XS wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.