Flexmeister BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flexmeister BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Flexmeister BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Flexmeister BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Valkenburg. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Flexmeister BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59661879. Op deze pagina kan je ook zien wat Flexmeister BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Flexmeister BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Flexmeister BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Flexmeister BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.