FlexMedic BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FlexMedic BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als FlexMedic BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over FlexMedic BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf FlexMedic BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. FlexMedic BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 27312091. Op deze site kan je ook zien wat FlexMedic BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met FlexMedic BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als FlexMedic BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.