Flexmasters BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flexmasters BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Flexmasters BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flexmasters BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Emmen. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Flexmasters BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58169083. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Flexmasters BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Flexmasters BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Flexmasters BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Flexmasters BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.