FlexITa is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FlexITa kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als FlexITa een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over FlexITa

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf FlexITa. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, FlexITa is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 61819670. Op deze website kan je ook inzien wat FlexITa ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals FlexITa neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als FlexITa wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.