Flexible Plus BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexible Plus BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Flexible Plus BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Flexible Plus BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Raalte. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Flexible Plus BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58460241. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Flexible Plus BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Flexible Plus BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als Flexible Plus BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Flexible Plus BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.